Bjerkely folkehøgskole

Bjerkely Folkehøyskole har fokus på det visuelle. Vi har de siste årene satset hardt på foto- og tegneserielinjer, og vil fra høsten 2012 også implementere animasjon som et av våre fagtilbud. Ved å fokusere på det visuelle får vi mange svært kreative elever med interesser innenfor samme fagfelt. 

Vi har elever i alle sjangere, fra de som virkelig vil satse på fag de kan satse på i videre utdanningsløp, til de som vil ta seg et friår hvor de kan dyrke hobbyene sine. Hvert år velger flere elever å studere videre på blant annet Fotofagskolen i Trondheim og Norges Kreative Fagskole i tillegg til en rekke skoler i utlandet, mens andre igjen velger helt andre retninger.

Solbakken folkehøgskole

På Solbakken folkehøgskole får du anledning til å prøve deg innenfor musikkteater, teater og revy. Gjennom undervisning, prosjekt og produksjoner tilbyr vi et år med bare én linje. Dette gir deg mange muligheter og utfordringer.

Kontakt det enkelte lærested dersom du ønsker mere informasjon. Har du spøsmål til postalen glu.no, kan du kontakte webmaster.